Om IST

 

 

 

 

 

 

 

 

Our company is credit worthy according to Soliditet's credit assessment system that are based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

IST er Nordens største leverandør av IT-løsninger for skole og barnehage. IST ble etablert i 1985. På vår kundeliste finner du mer enn 400 kommuner. IST konsernet består av morselskapet IST International Software Technology AB, samt datterselskapene IST International Software Technology AS (Norge), IST Sverige AB , IST International Software Technology ApS (Danmark), IST International Software Technology Inc (USA), IST Software Technology (Suzhou), Co., Ltd. (Kina).
Morselskapet har ansvaret for produktutvikling, internasjonal forretningsutvikling og i tillegg salg på lokale markeder. IST konsernet har til sammen 260 ansatte. 

IST jobber utelukkende med å utvikle og vedlikeholde fleksible og innovative IT-løsninger for hele utdanningsløpet fra barnehage til universitet. Vår portefølje består av en sammenhengende og brukervennlig prosess-støtte som er bygget på virksomhetenes hovedprosesser og roller. Målsettingen er å effektivisere administrasjonen, skape smidig kommunikasjon og utløse nye synergier i det pedagogiske arbeidet. 

Utvikling av våre løsninger gjøres i tett samarbeid med sluttbrukere og spesialister. Innovativt, intuitivt, individuelt og integrert er nøkkelord i vårt arbeid.
Gjennom hele læringens reise, på hvert individs vilkår, sammen - er vår visjon.

IST’s fremgang og vekst skjer først og fremst gjennom et helhetlig og konkurransedyktig tilbud av IT-løsninger som spiller sammen. Vi sikrer høy kundenytte for eksisterende kunder som allerede har investert i ISTs systemløsninger, og for helt nye kunder.

Kundespesifikk utvikling er en viktig del av ISTs tilbud, og gjennom skreddersydde moduler bidrar vi til økt merverdi for våre kunders virksomheter.

 

IST ble i april 2012 resertifisert for 3 nye år som Miljøfyrtårn.
Med dette ønsker IST å vise samfunnsansvar og signalisere til våre ansatte og kunder at vi tar vårt ytre miljø på alvor.