Support

 

Supportavdelingen tar i mot henvendelser via telefon, kundeweb og epost og er bygd opp slik at hvert produkt/løsning har et eget telefonnummer og epostadresse. Se oversikt til høyre.

Dette sikrer at du som kunde kommer rett til relevant kompetanse, som raskt kan sette seg inn i problemstillingen. En høy andel av henvendelsen blir løst ved første kontakt. Alle ansatte har spisskompetanse på minst et produkt og breddekompetanse på flere.

Alle henvendelser blir tildelt et saksnummer og logget i supportsystemet og besvart via telefon eller epost. 

  • Support er tilgjengelig på telefon mellom kl 8 og 16 alle virkedager
  • Innen 8 arbeidstimer skal det være gitt tilbakemeldinger på henvendelsen

Supportavdelingen består av 9 personer, alle med mer enn 10 års kompetanse fra barnehage – og skolesektoren eller IT-bransjen. Kombinasjonen av skole- og IT kompetanse gjør oss svært godt rustet til å yte rask og svært god support.

 

På kundeweb kan du laste ned nyere versjoner av blant annet Untis, WebUntis, Vigo og endringsfiler til Extens. Logg inn her.   

 

Har du avtale om fjernhjelp, skal delta i et møte eller opplæring med en av våre konsulenter, bruk en av disse lenkene:

 

Mac-brukere møteoppkobling - klikk her

Mac-brukere fullversjon - klikk her

NetViewer

NetViewer fjernhjelp

 

Fakta om supportavdelingen

Alle produkter fra IST inkluderer en standard supportavtale. Avtalen gir de brukerne, som har gjennomgått opplæring i regi av IST, rett til vederlagsfritt å henvende seg et ubegrenset antall ganger til vår support, begrenset til maksimum 30 minutter per gang. Øvrige brukere, f.eks. foreldre/foresatte, elever eller lærere, har ikke anledning til å kontakte supportavdelingen. 

Support

Barnehage

Grunnskole

Videregående skole

 

Inntak

  • VIGO (Tlf: 400 02 127)
  • OTTO (Tlf: 400 02 127)

Timeplanlegging