Generell info om kurs og seminarer

Her finner du oversikt over alle våre kurs og brukerseminarer. Våre pc-kurs arrangeres i IST's egne kurslokaler i Nydalen / Oslo. Det er inntil 12 deltagere på hvert pc kurs. Som kursdeltager vil du sikre deg fyldig kursdokumentasjon som kan være et godt hjelpemiddel i ditt videre arbeid. 

Brukerseminarer
IST arrangerer også årlige brukerseminarer for våre brukere, beslutningstagere og IT-ansvarlige. Brukerseminarene våre er blitt enormt populære, antall plasser er begrenset, så vi anbefaler vi deg å melde deg på i god tid om du ønsker en garantert plass ("første mann til mølla"-prinsippet).

Tilpasset opplæring 
For deg som bare trenger "litt kurs" eller konsulenthjelp innenfor ett bestemt tema kan vi tilby individuell opplæring via Internett. En billig og effektiv løsning for deg som ikke ønsker å reise på heldagskurs til Oslo. Kurs via Internett kan også foregå med flere deltagere.

De fleste av våre kurs kan også holdes lokalt hos den enkelte kunde. Vi kan skreddersy kurs/konsulenttjeneste som passer kundens egne behov.

Priser (dersom annet ikke er oppgitt):
1 dags kurs kr 3 750
2 dagers kurs kr 7 500

Pris er eks. mva. Kursmateriell og lunsj er inkludert i prisen.

Overnatting

Vi har inngått avtale med Radisson-hotellet i Nydalen som gir spesialpris for våre kursdeltagere på kr 1 355 pr natt inkl. frokost (normalpris er kr 1 685). Prisen forutsetter at en bruker rabatt-kode («Bedriftskonto-ID») 82890 ved bestilling. Ring 02525 eller på gratis grønn reservasjonslinje 800 160 91.  Du kan også bestille hotell her.

Avlysning av kurs og avmeldingsfrister

Vi gjør oppmerksom på at kurs avlyses hvis det er færre enn 2 påmeldte 14 dager før kurs blir avholdt. Den påmeldte vil da få beskjed om dette pr. mail. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er refusjon av kursavgiften ved avmelding etter avmeldingsfristen som alltid er 14 dager før kursstart. Dette gjelder også ved sykdom.

For seminarer er det andre avlysningsregler og avmeldingsfrister.

Parkeringsplasser

OBS! IST har dessverre ingen egne parkeringsplasser til kursdeltakere.

Mer informasjon:
For mer info om kurs og seminarer - send oss e-post til: kurs@ist.com eller kontakt oss på telefon: 21 52 50 00 (innvalg 4). 

Kontakt IST


Besøk oss:

T-bane:
Linje 4/6 Ringen-
Bergkrystallen-
/Husebybakken
Linje 3 Storo
Fra Oslo S til Nydalen tar det ca 17 min.
>> Les mer >>

Trafikanten
>> Les mer >>

>> Kart til IST på Google Maps!

Flybussekspressen

>> Les mer >>

Flytoget
>> Les mer >>

IST sentralbord:

21 52 50 00

1 - support 
2 - salg
3 - kurs
4 - faktura
5 - avdeling Bodø (NetEd) 
Vent på svar for å komme til sentralbord