IST og Microsoft i et nyt samarbejde

IST og Microsoft i et nyt samarbejde

IST og Microsoft i et nyt samarbejde

9 / 5 - 2018

IST og Microsoft lancerer nu et partnerskab med det formål at forbedre det digitale læringsmiljø i skolen. Det første skridt er en integration mellem IST Learning og School 365 Education / OneNote skoleprodukter.

- Digitale værktøjer spiller en vigtig rolle i forhold til at skabe et velfungerende digitalt læringsmiljø. Derfor er det fantastisk, at vi kan samarbejde med Microsofts om at tilbyde en fælles løsning, siger Oskar Schröder, leder af Business Unit Labs hos IST.

Lærere kan gøre alt fra uddeling af opgaver til evaluering af eleverne gennem systemet. For eksempel kan eleverne få deres opgaver, indsende dem, når de er færdige, og se lærerens tilbagemelding på ét og samme sted.

- Det giver lærerne mere tid til eleverne. Integrationen med Microsoft er også vigtig i den forstand, at eleverne nyder godt af de færdigheder, de får ud af det, når de kommer ud på arbejdsmarkedet, siger Tommy Eklund, adm. Direktør for IST.

Om Microsoft
Microsoft er et af verdens førende teknologivirksomheder inden for cloudtjenester, software og computere. Microsofts produkter og tjenester omfatter Microsoft Office 365 Education, Microsoft Windows, Microsoft Cloud, Minecraft, Skype og søgemaskinen Bing.

Om IST
Med smarte løsninger og værdiskabende tjenester i administration, læring og tidsplaner hjælper vi skoler og dagtilbud med at imødekomme deres udfordringer og gøre hverdagen lettere og mere effektiv for elever, forældre, lærere og skoleledere. IST’s hovedkvarter ligger i Växjö og har også kontorer i Stockholm, Linköping, Oslo, Roskilde og Hamburg (Neritz). Virksomheden har mere end 400 ansatte, og næsten halvdelen har en baggrund i skoleverden.