Nyt om UDDATA+

Nyt om UDDATA+

Nyt om UDDATA+

29 / 5 - 2018

Vores organisation og prioriteringer
I oktober 2017 blev UDDATA en del af IST. Med det nye ejerforhold følger, som det ofte sker, en ny tilgang til organisering, ledelse og styring af processer. Dette medfører selvfølgelig også forandringer, som du som kunde vil bemærke i vores kommunikation.

Her kan du se, hvordan organisationen ser ud:

Om Serviceafdelingen
Det er Serviceafdelingens ansvar at tage hånd om jer, når I har lavet en aftale med os. Det er medarbejderne i Serviceafdelingen, som kan hjælpe jer i jeres brug af systemet, enten pr. telefon eller ved et konsulentbesøg. 

Om Udviklingsafdelingen
Udviklingsafdelingen arbejder med at kode løsningerne til jer, og her sidder en lang række dygtige udviklere og arbejder stenhårdt på at levere gode, brugervenlige og robuste systemer til jer. 

Om Markedsafdelingen
Markedsafdelingens ansvar er at fortælle jer om de mange muligheder, I har med vores systemer, ligesom det er dem, I laver de endelige kontrakter med.

Hvad sker der, når EASY-A lukker?
Som du måske ved, udfaser STIL (Styrelsen for It og Læring) studieadministrationssystemet EASY-A i juli 2019. EASY-A er det system, hvor du kan indskrive elever, tildele studieretninger og hold, registrere timeantal og tilhørende eksamener samt udskrive eksamensbeviser.

Vores produkt UDDATA+ har hidtil været et tillægsmodul til EASY-A. Vi vil gerne sikre, at du ikke står uden en løsning, når EASY-A lukker, så du fortsat nemt og overskueligt kan administrere dine elever.

Vi lægger derfor nu vores primære fokus på at levere et nyt administrationsmodul i UDDATA+ til gymnasie, erhvervsskole og -akademi, så vi er klar med en ny afløser af EASY-A primo 2019. Vi ansætter i den forbindelse flere ressourcer, som kan være med til at producere dette modul. Der vil derfor ikke blive udviklet på individuelle ønsker og funktionalitet udover kernekomponenter henover sommeren. Vores hovedformål er at få dig trygt og godt over på den nye platform i efteråret. Vi håber på din forståelse.

Vi glæder os til at præsentere dig for vores nye UDDATA+ løsning primo 2019.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Frederiksen på telefon 7023 1415.