IST rekrutterer nyt talent

IST rekrutterer nyt talent

IST rekrutterer nyt talent

23 / 8 - 2018

PRESSEMEDDELELSE 2018-08-23

IST fortsætter sin rivende udvikling og styrker nu den interne organisation med rekrutteringen af et nyt talent til rollen som leder af Business Region Danmark.

Anne Brink Pedersen er ny administrerende direktør hos IST Business Region Denmark. Anne kommer fra en stilling som kontorchef i Undervisningsministeriet.

Betydningen af den interne kultur
IST er en virksomhed, som vægter en sund intern kultur meget højt. Derfor har tidligere administrerende direktør for Business Region Denmark, Anne Frederiksen, valgt at gå ind i en strømlinet rolle som CPO - Chief Peoples Officer.

- For at være den bedste arbejdsgiver, partner og leverandør er det vigtigt aldrig at se bort fra vigtigheden af vores interne kultur. Derfor er rollen som CPO vigtigere end nogensinde, og jeg er rigtig glad for, at Anne Frederiksen påtager sig det ansvar at sikre, at vi ikke bare står stærkt i branchen, men også har et vigtigt fokus på, hvordan vi driver vores virksomhed rent internt, siger Tommy Eklund, CEO IST Group.

Målrettet rekruttering
Anne Frederiksens nye rolle har efterladt plads til en ny administrerende direktør for Business Region Denmark. Fra og med den 1. september overtager Anne Brink Pedersen roret i den danske virksomhed og skal således være ansvarlig for virksomhedens videre udvikling.

Anne Brink Pedersen er i sin rolle som kontorchef i Undervisningsministeriet i Danmark for nylig blevet anerkendt som en af Danmarks store talenter i Berlingske Business Talent100.

- IST er en spændende koncern, som med brugeren i centrum udnytter de muligheder, digitaliseringen giver. Jeg glæder mig til at være med til at skabe løsninger, som hver dag kommer elever, forældre, lærere, pædagoger og forvaltninger til gode, siger Anne Brink Pedersen.

- At kunne rekruttere en person af Annes kaliber er helt fantastisk. Der stilles hele tiden øgede krav til os som leverandør i skoleverdenen, og Anne kommer til at bidrage kraftigt i den videre udvikling. Vores succes fortsætter, og de mennesker, der bidrager til denne rejse, er vores vigtigste ressource, siger Tommy Eklund.

IST
IST har omkring fem millioner brugere og er Skandinaviens førende leverandør af it-systemer til administration, læring og skema med hjemmemarkeder i Skandinavien og Tyskland.

For mere information, kontakt
Tommy Eklund, administrerende direktør for IST Group,  tommy.eklund@ist.com, +46766105630.