Hon är ny chef för IST Sveriges konsulter

Hon är ny chef för IST Sveriges konsulter

Hon är ny chef för IST Sveriges konsulter

27 / 9 - 2018

Edtechbolaget IST stärker upp organisationen med Victoria Hubertsson som ny Head of Delivery and Services på IST Sverige. Hon kommer att leda och utveckla konsultteamen inom företaget och tar samtidigt plats i ledningsgruppen.

– Digitaliseringen går otroligt fort, och skolor och kommuner har behov av bättre lösningar och ett större stöd som förenklar deras vardag. Här ser jag en fantastisk möjlighet för att tillsammans med kollegorna skapa ytterligare mervärde för landets skolor framöver, säger Victoria Hubertsson.

Lång erfarenhet
Victoria Hubertsson kommer närmast från rollen som Chief Customer officer på Fortnox. Hon har över 15 års erfarenhet av arbete i ledande positioner och har tidigare arbetat bland annat som ekonomi- och HR-chef.

Som Head of Delivery and Services på IST kommer Victoria att ha det övergripande ansvaret för att utveckla konsultverksamheten och säkerställa så att IST håller en hög kvalitet i sina leveranser.

– Victoria är en erfaren ledare med hög kompetens inom både hr, ekonomi, konsultverksamhet och support. Det skapar goda förutsättningar för synergier, och för att ta vår konsultverksamhet vidare till nästa nivå, säger Björn Andersson, vd på IST Sverige.

Förenklar skolvardagen
Konsultverksamheten i ISTSverige har omkring 40 medarbetare och består av två delar; Consulting Services och Software Consulting. Flertalet av medarbetarna har en bakgrund från skolvärlden som exempelvis lärare och rektorer.

– En viktig del handlar om att utbilda kunderna och att leda införandet av nya produkter och lösningar i deras respektive organisationer. Genom att fånga upp nya behov hos våra kunder kan vi skapa ännu bättre lösningar med målet att göra vardagen bättre för alla som jobbar med skolan, säger Victoria.

För mer information, kontakta:
Victoria Hubertsson, Head of Delivery and Services IST Sverige, victoria.hubertsson@ist.com, +46 (0)709-132 946
Björn Andersson, vd IST Sverige, bjorn.andersson@ist.com, +46 (0)703-840 505