Nem tilmeldingsproces for eleverne med app’en IST Ungdomsskole

Nem tilmeldingsproces for eleverne med app’en IST Ungdomsskole

Nem tilmeldingsproces for eleverne med app’en IST Ungdomsskole

25 / 9 - 2018

IST Ungdomsskole er en gratis app til dine elever. Med app’en har eleverne altid din ungdomsskole lige ved hånden, og de kan derfor nemt tilmelde sig hold sammen med vennerne.

Nemmere og smartere
Vi kunne ikke være mere enige med Morten fra Sønderborg Ungdomsskole, når han siger følgende til sine elever: ”Det skal være så let som muligt for DIG at tilmelde dig vores hold. Punktum!”

Morten har oven i købet lavet en lille film til eleverne, hvor han viser den nye forbedrede app. Tak til Morten for lån af videoen! Se filmen her.

Hvis du ikke allerede kender app’en, IST Ungdomsskole, så brug lige 5 minutter på at se, hvor smart den er.

App’en henter selv alle de data, som du lægger ud på jeres hjemmeside,  så det kræver ikke ekstra arbejde af dig. Til gengæld bliver det nemmere for eleverne at tilmelde sig hold.

App’en er gratis for eleverne og gratis for dig, hvis du allerede har Lara Hosting.

Vil du gøre lidt reklame for app'en over for eleverne?
Vi vil gerne have endnu flere elever til at bruge app’en. Vil du hjælpe os?

Her er en færdig tekst, som du er velkommen til at poste på ungdomsskolens Facebookprofil, i et nyhedsbrev, på hjemmesiden, infoskærmen eller noget helt femte (bemærk, at MobilePay er et tilkøb, som din ungdomsskole ikke nødvendigvis tilbyder eleverne. Kontakt os på support@tabulex.dk, hvis du ønsker at høre mere om dette).

Værs'go - færdig tekst, som du kan bruge:
Nem og hurtig tilmelding med app’en IST Ungdomsskole!

Hent app’en helt gratis og tilmeld dig ungdomsskolens hold nemt og hurtigt på mobilen.

I app’en kan du shoppe rundt i de hold, som ungdomsskolen udbyder. Du kan se beskrivelser og informationer og smide dem på din ”ønskeliste”, hvis du lige skal tænke lidt mere over det, før du tilmelder dig. Du behøver ikke engang logge ind for at shoppe rundt. Først ved tilmelding eller betaling skal du logge ind. 

Du kan desuden betale med MobilePay – nemt og hurtigt.