UDDATA+ er i drift

UDDATA+ er i drift

UDDATA+ er i drift

23 / 7 - 2019

Vi har arbejdet hårdt og længe på at nå hertil, hvor vi endelig kan byde den første skole velkommen i drift på UDDATA+, vores nye studieadministrative system til ungdomsuddannelserne: Stort tillykke til EUC Syd!

Vi glæder os til også at få resten af skolerne og alle FGU-skolerne med ombord i løbet af efteråret, så de også kan få glæde af Danmarks bedste studieadministrative system.

Om UDDATA+
UDDATA+ er et administrativt studiesystem til gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser. Systemet understøtter alle relevante arbejdsgange på en uddannelsesinstitution, uanset institutionens størrelse, antallet af uddannelser, afdelinger eller geografiske adresser. UDDATA+ samler data for hele institutionen i én database.

Vi har udviklet UDDATA+ sammen med brugerne. Vi har samarbejdet tæt med to pilotskoler, og vi har afviklet dialogmøder og workshops med mere end 300 repræsentanter fra skolerne, hvor vi har modtaget ønsker til løsningen.

Vil du se, hvad du kan med UDDATA+?
Vi har allerede lavet en række webinarer, hvor du kan få et indblik i funktionerne i UDDATA+. Du finder webinarerne her.