Mangler du også kvalificerede vikarer?

Mangler du også kvalificerede vikarer?

Mangler du også kvalificerede vikarer?

14 / 8 - 2019

De sidste par dage har flere medier, blandt andet DR og Jyllands-Posten, haft fokus på anvendelsen af ukvalificerede vikarer i folkeskolen.

Nye tal viser, at andelen af undervisere uden uddannelse er mere end fordoblet siden 1997. Andelen er vokset fra 8 procent til 18 procent. Ifølge undersøgelsen har mere end halvdelen af de uuddannede ikke en uddannelse på et højere niveau end studentereksamen.

Tæller man alle vikartimerne sammen, bliver det faktisk til et helt år af børnenes skoletid, der bliver brugt med vikarer.

Vi vil gerne hjælpe skolerne, så de nemt og hurtigt kan finde frem til det bedste match inden for skolens vikarkorps. Vi ved, at det ikke er let, og derfor har vi udviklet Vikarlæggeren Pro.

Opnå kvalificeret vikardækning - og spar tid og penge
Vi kan være med til at sikre, at vikartimerne bliver varetaget af kvalificerede vikarer.

Vi har sammen med Substy A/S og forskere fra DTU Compute udviklet løsningen Vikarlæggeren Pro.

På få sekunder finder Vikarlæggeren Pro frem til den mest optimale vikardækning på baggrund af vikarernes ledighed, faglighed og pædagogiske kompetencer. Løsningen tager også højde for, hvilke klasser vikaren har godt kendskab til, og den sørger for at undgå mellemtimer i vikarens skema.Til sidst giver løsningen automatisk besked til alle vikarer.

Vil du vide mere om Vikarlæggeren Pro?
Du er altid velkommen til at kontakte os på salg@ist.dk eller telefon 4676 1888.