Erfarne softwarehuse samler viden til vækst

Erfarne softwarehuse samler viden til vækst

Erfarne softwarehuse samler viden til vækst

13 / 4 - 2016

IST Danmark, firmaet bag Tabulex, og Systematic A/S samler kræfterne i et samarbejde, der skal afdække mulighederne for sammen at styrke virksomhedernes produkter og services til folkeskolen.

”IST er en stor kapacitet og erfaren spiller på området for produkter samt services til folkeskolen. Det er erfaring, der kan styrke vores katalog på området, mens vi har viden og kompetencer, der styrker IST på deres felt,” siger Martin Brøchner-Mortensen, Vice President, Library & Learning hos Systematic.

Systematic, der er leverandør af det nye Fælles Bibliotekssystem til, for nuværende, 94 kommuner, leverer også den nyeste læringsplatform på markedet – MoMo – som er udviklet i henhold til KLs krav, og efter folkeskolereformen trådte i kraft. IST er leverandør af Tabulex, som repræsenterer en række administrative produkter, der anvendes i 86 kommuner.

”Samarbejdet har bl.a. til formål at afdække, hvorledes vores produkter sammen kan anvendes på en effektiv og optimal måde for kommunerne samt deres brugere på skolerne,” forklarer Martin Brøchner-Mortensen og fortsætter:

”Derudover vil vi sammen arbejde på at gøre det lettere for kommunerne at indkøbe MoMo via SKI rammeaftale, som IST er tilsluttet”.

Samarbejdsplatformen

Systematic og IST Danmark vil gennem samarbejdet ligeledes afdække perspektiverne i at gå sammen om at byde på den kommende samarbejdsplatform, der forventes at komme i udbud i sommeren 2016.

”Vi har mere end 30 års erfaring med produkter og services til skoler samt institutioner. IST er grundlagt på den vision, at vi hver dag er med til at bygge morgendagens skole og fremtid, hvor vi alle kan lære mere. Det stiller krav til os om at være med i front på viden og udvikling. Derfor ser vi frem til samarbejdet med Systematic,” siger Stig Korgaard, adm. direktør i IST Danmark.

”Systematic bygger på innovation, og innovation er ikke kun det, der foregår i selve produktudviklingen. Innovation er også at udfordre og udforske områder, hvor nye vækstmuligheder kan gemme sig. Vi glæder os til at se, hvordan vi sammen med IST kan skabe endnu mere værdi for vores kunder og brugere” siger Martin Brøchner-Mortensen.

For mere information kontakt:

Martin Brøchner-Mortensen, Vice President, Library & Learning, Systematic, 8943 2000

Stig Korgaard, adm. direktør i IST Danmark, 7023 1415