Webbinarium om IST Lärande med Google for Education och Skolon.

Webbinarium om IST Lärande med Google for Education och Skolon.

Webbinarium om IST Lärande med Google for Education och Skolon.

28 / 9 - 2016

Vi på IST vill hälsa er varmt välkomna till ett webbinarium om IST Lärande med Google for Education och Skolon.

Vi kan nu erbjuda en ny version av vår framgångsrika applikation för planering och dokumentation. Genom att använda de senaste möjligheterna för systemintegrering tillsammans med våra erfarenheter som leverantör, sjösätter vi nu vår helt nya, öppna plattform IST Lärande.  Här lyfter vi arbetet med att effektivisera och kvalitetsäkra arbetet för lärare, elever och skolledare inom svensk skola till en helt ny nivå. Med utgångspunkt i Google for Education  och i samarbete med andra aktörer skapar vi nu ett digitalt eko-system där vi sätter lärprocessen i centrum. Därför kan vi nu bjuda in till ett webbinarium tillsammans med Skolon, som är en helt oberoende samlingsplats för digitala och pedagogiska applikationer.

Vi kommer också vid mötet ge er en förhandstitt på vår kommande nya version av IST-Lärande - Office365-versionen. Spännande!

Webbinarium är ett seminarium som hålls i ett virtuellt mötesrum via webben. Ni kan själva vara placerade på valfri plats.  Vi har ett stort intresse för IST Lärande. Så säkra dig en plats och anmäl dig redan idag. Det är helt kostnadsfritt! Alla som anmäler sig kommer att få ett mejl med en länk till webbsändningen ett par dagar innan webbinariet äger rum. Anmäl Er genom att skicka ett mail till Ritsa.Thorslund@ist.com med ämnetWebbinarium IST Lärande.
 

  • Fredagen den 30 september kl 13:00 - 14:00.
  • Måndagen den 10 oktober kl 14:00 - 15:00.

Vi ser fram emot er anmälan. Välkomna!